Mantolamada Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yalova Mantolama yaparken dikkat edilmesi gerekenlerle

Mantolama çalışmasına başlamadan önce bir şirket ile anlaşmanız gerekir, anlaşmada kullanılacak markayı, modeli, teslim süresini, bağlayıcı tüm unsurları mutlaka belirtiniz aksi halde iş yapılırken yada teslim edilirken istemeyeceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Yaygın olarak kullanılan mantolama çeşidi yalıtım köpüğüdür, ısı yalıtımı se ses yalıtımı için idealdir. Kara sıva üzerine kalekim ile köpükler dubel yardımı ile yapıştırılır daha sonra file çekilerek dekoratif sıva ile sona yaklaşılır. Boya kaliteniz bu aşamadan sonra çok önemlidir.

Eğer kalitesiz bir boya markası kullanıyorsanız bina cephenizde renk solmaları, boya dökülmeleri vb. durumlar ile karşılaşabilirsiniz. En son tüm iş bittiğinde ise tadilata gerek olmaması için çalışma yapılan iskelenin ustalıkla demonte edileceğinden emin olunuz zira iskele sökülürken cephenize çarparsa boya,sıva,köpük gibi tadilat işleri çıkacaktır ve bunlar iş tesliminin gecikmesine sebebiyet verecektir.

Adaksu Yapı Mantolama olarak sizlerin en iyi yalıtım hizmeti almanız için profesyonel ekiplerle çalışmalar yapıyor mimarlar ile bina görüntünüz üzerinde 3Dmax çizimler yapılıyor ve proje bitiminde nasıl bir görüntü olacağına dair sizleri aydınlatıyoruz. Bu tür çalışmaları her yalıtım şirketinde göremeyebilirsiniz çünkü bu çalışmaları yapabilecek mimar, yalıtım uzmanı ve profesyonel bir yönetime ihtiyaç vardır. Hemen bizimle iletişime geçin ve binanız için en doğru .çalışmayı yapalım önümüzdeki kışa üşümeden girin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir